Over ons

WELKOM BIJ BIOZAADGOED.BE

meer over Biosano

Op deze webshop vindt u een uitgebreid assortiment van biologisch zaadgoed van groenten, bloemen, kruiden, groenbemesters en kiemgroenten, maar ook paddenstoelenbroed, plantgoed en pootaardappelen en bloembollen.  Bij alle artikelen kan u zien van welk zaadbedrijf de zaden afkomstig zijn, of het biologisch of biologisch-biodynamisch zaadgoed is, een korte omschrijving en teeltaanwijzing.  De meeste verpakkingen zijn kleinverpakkingen voor de hobby-tuinier.   Alle zaden, plantgoed, pootaardappelen en bloembollen zijn biologisch gecertificeerd en staat onder controle van Certisys BE-BIO-01.

Hiernaast vindt u ook een assortiment graanmolens en toebehoren van het merk Schnitzer, een Duitse pionier van topkwaliteit graanmolens en bakkerijwaren.

 VELT-leden krijgen een korting van 10% op de bestelling van zaadgoed, plantgoed en pootaardappelen.  Er wordt geen korting toegekend op de verzendingskosten.  Velt is de Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren.   Velt geeft ecologisch leven vorm in huis, tuin en daarbuiten. Door kwaliteitsvolle publicaties en samenwerkingsverbanden wil Velt bijdragen tot de ontwikkeling van een duurzame levensstijl.   In Vlaanderen en Nederland telt Velt 13000 leden en 100 lokale afdelingen.  Daarmee is Velt een spreekbuis voor de belangen van ecologische consumenten.

Hoe kan u lid worden en genieten van de korting van 10% op uw bestelling ?  Zie: www.velt.be.  Lid worden heeft nog veel andere voordelen, zie hiervoor op www.velt.be/voordelen.

Onze bijzondere dank gaat hierbij uit naar de Velt-leden Guy Augustijns, Lieven David, Jean Desmaele, Walter De Keersmaecker, Frans De Smedt, Marc Eeckhoudt en Danny Minnebo voor het ter beschikking stellen van fotomateriaal.