Improvisatiekoken. Emelie Heller et al.

Improvisatiekoken. Emelie Heller et al.

Schrijf een beoordeling over dit product

€ 5,50
Incl. BTW

Beschikbaarheid: In voorraad

Artikelnummer: BOE083

In de improvisatiekeuken vertrek je niet van een recept, maar van de toevallige ingrediënten die je in huis hebt. Maar er is meer. Door te koken met wat het seizoen en de voorraadkast bieden, wordt je keuken een stuk ecologischer. Lokale en biologische seizoensgroenten spelen de hoofdrol, en voedselverspilling krijgt geen kans meer.


Improvisatiekoken is een avontuur dat nooit eindigt, omdat je het telkens nieuw leven inblaast door je keukenervaring als een ontdekkingsreis te beschouwen. Herontdek de mogelijkheden van seizoensgroenten en ga het avontuur aan. Veel improvisatieplezier!

shop

Details

In de improvisatiekeuken vertrek je niet van een recept, maar van de toevallige ingrediënten die je in huis hebt. Maar er is meer. Door te koken met wat het seizoen en de voorraadkast bieden, wordt je keuken een stuk ecologischer. Lokale en biologische seizoensgroenten spelen de hoofdrol, en voedselverspilling krijgt geen kans meer.

Improvisatiekoken is een avontuur dat nooit eindigt, omdat je het telkens nieuw leven inblaast door je keukenervaring als een ontdekkingsreis te beschouwen. Herontdek de mogelijkheden van seizoensgroenten en ga het avontuur aan. Veel improvisatieplezier!

Extra informatie

Auteur Emelie Heller, Leentje Speybroeck en Nadia Tahon
Co-auteur Winterrecepten: Griet Van Herck
Overige betrokkenen Foto's: Wout Hendrickx
Redactie Reine De Pelseneer
Aantal pagina's 59
Jaartal 2017
Jaartal eerste druk 2017
Taal Nederlands
Uitgever Velt
Soort Koken
Gewicht 100 gram
Druk Eerste druk
ISBN13 9789082324082

SCHRIJF JOUW EIGEN BEOORDELING

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Improvisatiekoken. Emelie Heller et al.

Beschrijving

Details

In de improvisatiekeuken vertrek je niet van een recept, maar van de toevallige ingrediënten die je in huis hebt. Maar er is meer. Door te koken met wat het seizoen en de voorraadkast bieden, wordt je keuken een stuk ecologischer. Lokale en biologische seizoensgroenten spelen de hoofdrol, en voedselverspilling krijgt geen kans meer.

Improvisatiekoken is een avontuur dat nooit eindigt, omdat je het telkens nieuw leven inblaast door je keukenervaring als een ontdekkingsreis te beschouwen. Herontdek de mogelijkheden van seizoensgroenten en ga het avontuur aan. Veel improvisatieplezier!

Extra informatie

Extra informatie

Auteur Emelie Heller, Leentje Speybroeck en Nadia Tahon
Co-auteur Winterrecepten: Griet Van Herck
Overige betrokkenen Foto's: Wout Hendrickx
Redactie Reine De Pelseneer
Aantal pagina's 59
Jaartal 2017
Jaartal eerste druk 2017
Taal Nederlands
Uitgever Velt
Soort Koken
Gewicht 100 gram
Druk Eerste druk
ISBN13 9789082324082

Beoordelen

SCHRIJF JOUW EIGEN BEOORDELING

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Improvisatiekoken. Emelie Heller et al.